Pokemonii exista?
+4
ShuSh
serdom
OLIPLU
iurmer
8 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pokemonii exista?
Rezumarea primului mesaj :
Pokemonii exista :lol!: serdom se bate cu pumnii in chept ca exista, cica a baut cu ei intr-o seara un canieciok sau la incurcat pe igomal cu pokemon? off tat sii posibil... :albino:
Pokemonii exista :lol!: serdom se bate cu pumnii in chept ca exista, cica a baut cu ei intr-o seara un canieciok sau la incurcat pe igomal cu pokemon? off tat sii posibil... :albino:
Re: Pokemonii exista?
iurmer a scris:
Sasha Bognibov, a participat anu trecut la Eurovision cu piesa "I love the girls of 13 years old" si anu acesta va participa cu o piesa noua.
Genul muzicii: pop/rock/gothic ( dupa cum scrie la el pe profil hee hee)
el zice: "Hello, everyone! All the voices you hear in my songs are mine. Nobody sings with me. I am searching for a producer."
Anul asta el o sa cucereasca Fabrica de staruri varianta MD
Enjoy the EVERLASTING BOY!
Pagina Myspace: http://www.myspace.com/sashabognibov
voi sa vedeti ce straniu era alex acesta la facultate, am facut aceeasi facultate timp de 4 ani.... mie mi se parea straniui pe acele timpuri, mai ales in kisinau, da acum, de cind am ajuns pe meleaguri straine, vad asa stranietati in fiecare zi, si deja mama acomodat cu ei...
ARTCRE- Numarul mesajelor : 17
Data de inscriere : 01/12/2008
Ii, Cretsu.... stranietati
ShuSh- Tsarevna Nesmeyana
- Numarul mesajelor : 41
Varsta : 42
Localizare : pe lynga
Data de inscriere : 21/11/2008
io un pik nu vcuresc ce vb you aici, poate mai trebuie sa ma maturizez ca sa va pot intelege .... dar referitor la tema! Pokemonii exista to4no!!! lu un Pokemon o data i-o botit un om Mercedesul si l-a suparat tare rau!!! Concluzie...ceea ce tb de demonstrat- Pokemonii se pot enerva
piceniushka- Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 23/12/2008
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum